Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία στα γκολ (1-1) και στις…αποβολές στο Βριλήσσια- Καματερό

Published

on

Σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε αλλά και με πολλά νεύρα, Βριλήσσια και Καματερό έμειναν στο 1-1, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με 9 παίχτες η κάθε μία!

Οι γηπεδούχοι πήραν έτσι τον πρώτο τους βαθμό, αλλά έμειναν με το παράπονο αφού σε ένα ακόμη ματς δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ το Καματερό έχει 13 βαθμούς.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στο δεύτερο το ματς πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Στο 55′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον γκολκίπερ Ανδρεοσόπουλο που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσιμίχας κάνοντας το 1-0. Στο 78′ υπήρξε ένταση, με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Λιόλιο των γηπεδούχων και στον Ζούκα των φιλοξενουμένων. Στο 85′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία αφού αποβλήθηκε από τα Βριλήσσια ο Μπακέας, ενώ στο 90+3′ ο βασιλάκος έκανε το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Σύψας, Βαμβακάς, Μπεκιάρι.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Δημητρέλος, Τσιούμας Μ., Γκρέκος, Μπακέας, Αραμπατζής (90’ Σαχινίδης), Κατσιμίχας (89’ Τσιούμας Σ.), Καγιώργης, Μακρής (77’ Λιόλιος), Γκιονάι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Καλύβας): Ανδρεοσόπουλος, Παπαϊωάννου (61’ Βασιλάκος), Καχίτζε (61’ Κολοκοτρώνης), Μπίμπιζας, Παππάς, Παλυβός (33’ Τόλιας) ( 56’ Γιάκης), Τσιριγώτης, Ζούκας, Παναγιωτόπουλος, Ζαχαρόπουλος (61’ Πάππος).