Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία στα Καμίνια-Φωνές ο Ατρόμητος

Published

on

Συναρπαστικό ματς με δυο ανατροπές έλαβε χώρα στα Καμίνια, εκεί που Ατρόμητος Πειραιά και Ηλυσιακός έμειναν στο ισόπαλο 3-3. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν εντονότατα παράπονα από τη διαιτησία του Μάλαμα χαρακτηρίζοντας το πέναλτι με το οποίο ο Ηλυσιακός έκανε το 3-3 ανύπαρκτο. Το ματς είχε αρκετή ένταση εντός αγωνιστικού χώρου ενώ ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική χρειάστηκε να διακόψει το ματς στις καθυστερήσεις, καθώς όπως κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ένας φίλος της γηπεδούχου ομάδας διέσχισε το γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια, τα πνεύματα κύλησαν ομαλά και το ματς ολοκληρώθηκε. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το φύλλο αγώνας καίει υψηλό διοικητικό στέλεχος του Ατρομήτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ στο 52′ με τον Αργυρίου. Στο 60′ ο Μαντζώρος έφτασε κοντά στο 2-0, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη. Στο 65′ ο νεοσειλθών στο παιχνίδι Μητσόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Κωνσταντίνου στο 85′ έδωσε το προβάδισμα στον Ηλυσιακό. Οι Καμινιώτες δεν το έβαλαν κάτω και αφού ισοφάρισαν στο 89′ με τον Παναγιωτόπουλο, πήραν το προβάδισμα στο 1′ των καθυστερήσεων με τον Μαντζώρο. Οι κιτρινόμαυροι παρ’ όλα αυτά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 96′ κέρδισαν πέναλτι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κωνσταντίνου ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του στο πάγκο του Ηλυσιακού έκανε ο Μάρκος Δήμος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Παπαδόπουλος, Κολιός, Κεσανίδης (71′ Γιαννουλάκης), Μαντζώρος, Τερζής, Ράπτης (56′ Αργυρίου), Γεωργιάδης, Καψαλόποδας, Μπουλούλης (63′ Κατσαβριάς), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Σηφάκης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Λουσαράκης (53′ Τζώρτζης), Κατσιγιάννης (63′ Μητσόπουλος), Θαναηλάκης (70′ Κωνσταντίνου), Βασιλείου, Φούντας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply