Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία στην Ηλιούπολη, με τον Ν. Κακογιάννη να κλέβει την παράσταση

Published

on

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία ωστόσο τη φετινή σεζόν δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χαραυγιακός και Δόξα Βύρωνος αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης, με το τελικό 2-2 να αφήνει ικανοποιημένες τις ομάδες αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί η βράβευση των ποδοσφαιριστών της Δόξας, Μουκέα και Γκουντελίστα, από τον γνωστό και αγαπητό παράγοντα της ομάδας Νίκο Κακογιάννη ο οποίος απένειμε σε αμφότερους δυο Κύπελλα για το ήθος και την προσφορά τους στο σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φοράς, μια με τον Μπριμπιρλή (45′) και μια με τον Κουλουρίδη, όμως η Δόξα απάντησε με τα γκολ των Λεβέντη (74′) και Τζανετή στις καθυστερήσεις. Στο 90+2 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ψωμάς

Διαιτητές: Κοσικίδης, Μπατζιόπουλος – Νιδριώτης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κουρουπάκης, Γουσούλης, Ντότσικας (76′ Κουλουρίδης), Ράμμος, Μπιρμπίλης, Κατσούλας, Ντακόβ, Τουγουντζόγλου, Ζήσης (66′ Ντα Σίλβα)., Μπίτιλης, Γκίκα (61′ Στασινόπουλος).

ΔΟΞΑ ΒΥΡ.: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Γκουντελίτσας, Παπαχειμώνας (61′ Ρόγκας-Δρόσος), Μπεκατώρος (46′ Κάιδος), Σκούρας, Λέσι, Λεβέντης, Βασιλόγιαννης (72′ Καραμπίνης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply