Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία στην Πεύκη – Φωνάζουν για τον Παππά οι γηπεδούχοι!

Published

on

Στο 1-1 έμειναν στην Πεύκη η τοπική ομάδα και η Νέα Ιωνία σε παιχνίδι έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή επιπέδου Super League, Ανδρέα Παππά, για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Από την άλλη πλευρά, αναγνωριστικό ντεμπούτο για τον Ιωάννη Μαγγίνα στον νευραλγικό πάγκο των ‘κυανοκίτρινων’, οι οποίοι τσίμπησαν τον βαθμό με μέτρια εμφάνιση. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανόλευκοι’ έχουν 25 βαθμούς στην δωδέκατη θέση, δύο λιγότερους πίσω από την ενδέκατη Νέα Ιωνία.

Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν ο Ρούμπος στο 14′ από σέντρα του Ζαφειράκη και ο Ζυγούρης στο 73′ ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Σαΐτη σε φάουλ του Τσουτσουδάκη στο δοκάρι. Η ομάδα του Γιώργου Κοϊντόση σε πολλούς φετινούς αγώνες έχει βιώσει διαιτητικές αδικίες και για αυτό τον λόγο σήμερα πολλοί ήταν έξω φρενών για τις αποφάσεις του Αντρέα Παππά. Για την ακρίβεια, θεωρούν ότι στο 55′ ο Ρούμπος ανατρέπεται σωστά στην πρώτη περίπτωση πέναλτι, ενώ στην δεύτερη πάλι ο Ρούμπος προσγειώνεται στον αγωνιστικό από ‘αγκάλιασμα’ αντιπάλου σε εκτέλεση φάουλ στο 75′.

Διαιτητές: Παππάς Α., Κορτέσης Π., Σαμοΐλης Δ. 

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Βλάχος, Πετράκης (85′ Κολίτσι), Κουτούζης, Ρούμπος, Ντοβλετάκης (46′ Παστελλόπουλος), Ζαφειράκης.

Νέα Ιωνία (Ιωάννης Μαγγίνας): Παναγιωτόπουλος, Χρούσης (87′ Βογατσάς Β.), Καψιόχας, Παπακουνάδης, Νταϊφώτης (37′ λ.τρ. Κουτσιούμπας), Φερεντίνος, Βογατσάς Κ., Τσουτσουδάκης, Νησαριώτης, Ζυγούρης, Μιχαλάρης (90′ Βιντισίτα).