Connect with us

stoplekto

Ισοπαλία στο Κορωπί με Αιγάλεω

2-2 το σκορ. Νέο φιλικό με Καλλιθέα

Published

on

Αν μια ομάδα έπρεπε να έχει κερδίσει στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Α.Ο.Κ και το ΑΙΓΑΛΕΩ αυτή αναμφισβήτητα είναι το Κορωπί. Και πραγματικά έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και για την διακύμανση του σκορ αλλά και για την απόδοση και τον δύο ομάδων αφού η μπάλα δεν σταμάτησε και στα 90 ΄ λεπτά να ανεβοκατεβαίνει από τέρμα σε τέρμα παρόλο ότι είναι ακόμα περίοδο προετοιμασίας.

Τα γκολ του Α.Ο.Κ πέτυχαν ο Ανδρεάδης με φάουλ και ο Ντούνης με Πέναλτι. Ο προπονητής Αντώνης Καρπούζας έμεινε πολύ ευχαριστημένος απ όλους που χρησιμοποίησε αφού διαπίστωσε ότι οι παίχτες του δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Τον Αγώνα Διαιτήτευσε ο Δραγάτης με βοηθούς την Αντωνίου και τον Κρέτσιμο του Σ.Δ Ανατ. Αττικής.

Το Κορωπί έπαιξε με τους Παπαθεοδώρου, Φύτρο, Πάντου, Ντεντόπουλο, Πριονίδη, Ντούνη, Γαλάνη, Κοκίνη, Θεοφάνους, Ανδρεάδη, Παπαδόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντώνης Καρπούζας χρησιμοποίησε και τους Σπηλιόπουλο, Ντιόπ, Μανασσή, Μινάϊ, Βρούτση, Τσαουσάϊ, Χοντάϊ.

Το Σάββατο 8/9 είναι το πιο δυνατό τεστ μέχρι σήμερα αφού και μόνο το όνομα του αντιπάλου τα λέει όλα Π.Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ στις 18:00 στο Αντώνης Πρίφτης. Φίλαθλοι όλοι το Σάββατο στο Γήπεδο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply