Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Ελληνικού

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού Σουρμενα και Άρης Πετρούπολης έμειναν στο 1-1.
Μπροστά σε 450 και πλέον φιλάθλους, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Βίκτωρα Δημογιάννη στο 3′, με τον Άρη στη συνέχεια να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.
Στο 10′ μετά από εξαιρετική πάσα του Θανόπουλου που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ο Ηλιάδης δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Κυριαζής έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τροφοδότηση του Θανόπουλου, με τον Ηλιάδη στο 39′ να φέρνει το ματς στα ίσια σε ψύχραιμο πλασέ μετά από πάσα του Κυριαζή.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε όμως υπήρξαν φάσεις με τον Δημογιάννη στο 63′ να βλέπει το φάουλ που εκτέλεσε να σταματάει στον εξαιρετικό Τζαφάι που έδιωξε κόρνερ.
Στο 69′ ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Μακρίδης βρήκε με άψογη ασίστ τον Θανόπουλο όμως το πλασέ του αρχηγού των φιλοξενούμενων κατάληξε στο δοκάρι.
Στο 77′ ο Ηλιάδης βρεθηκε κοντά στο γκολ ομως αστόχησε ενώ στο 81′ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δημογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα αουτ.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρουσης) Αθανασοπουλος, Θυμιανός, Γκοβίλας, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β., Φωωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης (85′ Ακογλάνης), Δημογιάννης Σπ., Πρέκας (89΄Παπαδάκης).
ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Ζαχαράκης (75′ Παναγιωτίδης), Βασιλάκος, Δημόπουλος, Βλάχος, Μακρίδης, Τσατσα, Κυριαζής, Θανόπουλος, Σπανός (86 Κατσής), Ηλιάδης.