Connect with us

slideshow

Ισοπαλία στο ΠΑΟ Ρουφ- Απόλλων (φώτο)

1-1 το ματς

Published

on

Ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς ο ΠΑΟ Ρούφ και ο Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα της λήξης του ρέφερι Ζαχαριουδάκη απο το Ηράκλειο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος που δεν ευχαριστήθηκε θέαμα.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Ρούφ είχε τον έλεγχο του αγώνα πίεσε και έφτασε αρκετές φορές στην εστία του Σταυριανού. Ο Απόλλωνας είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη αλλά κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΟ Ρούφ να έχει την πρωτοβουλία και την ομάδα του Απόλλωνα να παίζει με σφιχτή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Ότι δεν μπορούσαμε να δούμε σε όλο το ματς το είδαμε στα τελευταία λεπτά με τα δυό γκόλ που σημείωσαν οι δύο ομάδες.

    ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 3′ δυνατό σούτ του Κακκάβα απέκρουσε ο Σταυριανός.Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ύστερα απο ασίστ του Καπουράνη σούταρε πάνω απο τα δοκάρια. Στην συνέχεια 18′ και πάλι ο ίδιος παίκτης μέσα απο την περιοχή έπιασε το σούτ άουτ. Στο 27′ δυνατό φάουλ του Καραδέμητρου πέρασε άουτ.Τρία λεπτά αργότερα γυριστό ανάποδο βολέ του Λαζανά πάνω απο τα δοκάρια του Μακρυωνίτη.Στο 38′ κεφαλιά του Αντωνόπουλου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρυωνίτη.

Στην συνέχεια 48′ δυνατό σούτ του Μανιά πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυριανού. Στο 60′ δυνατό φάουλ του Λαζανά απέκρουσε ο Μακρυωνίτης. Εξι λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Μανιά έξω απο την περιοχή πέρασε ξυστά άουτ. Στην συνέχεια 77’ο Καραδέμητρος κάτοχος της μπάλας έπιασε το σούτ απο το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μακρυωνίτη.

Στο 83′ ο Μαντάς έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή σούταρε απέκρουσε ο Σταυριανός και ο Τζουλιάν με προβολή το 1-0. Πριν προλάβουν να χαρούν την επιτυχία τους οι παίκτες του ΠΑΟ Ρούφ ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος 88′ που είχε μπεί αλλαγή με μονοκόματο σούτ ισοφάρισε 1-1.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)

4ος: Γιαννόπουλος(Μεσσηνίας)Κίτρινες: Ανωνόπουλος 28′ Κουμπούλης 74′ Ζαχαράτος 87′

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ(υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Μαρτάκος): Μακρυωνίτης,Ζαχαράτος,Μαρτίνος,Καπουράνης(62’Τζουλιάν), Σπυριδάκης, Βελέτης, Μανιάς(83’Παπαναστασίου), Κακκάβας(74’Σκόνδρας), Κουμπούλης, Κοκολάκης, Πενταυράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(προπονητής Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός,Τσουκαλάς,Κοροβέσης,Κύργιας,Γρομητσάρης,Αντωνόπουλος(57’Ζαχαρόπουλος), Κωνσταντίνου,Λαζανάς(69’Σεμερτζίδης), Διαμάντης, Καραδέμητρος, Χανιώτης

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply