Connect with us

slideshow

Ισοπαλία στο Περιστέρι..

Published

on

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν τον Παναθηναϊκό και έμειναν στο 1-1. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαλπιγγίδη αλλά ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 67′.

 

Οι δύο ομάδες δεν έθελξαν με την απόδοση τους στο Περιστέρι και ήταν φανερό ότι καμία δεν επιθυμούσε να ρισκάρει για τους τρεις βαθμούς.

 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό το έκανε με τον ιδανικό τρόπο στο 29′ όταν ο Σαλπιγγίδης πήρε την ασίστ από τον Λαζάρ και πλάσαρε τον Ράντμαν.

 

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πρώτο μέρος αλλά το έκανε στο δεύτερο αφού αρχικά ο ΠΑΟΚ στο 65′ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Λαζάρ.

 

Δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου έφυγε από οριακή θέση στην πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 2.

 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46′ Καραμάνος), Τομάς, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (63′ Αναστασάκος), Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης (46′ Μπρίτο), Μήτρογλου, Δημούτσος.

 

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82′ Ίβιτς), Μαλεζάς, Λίνο (76′ Γεωργιάδης), Φωτάκης, Λαζάρ, Αθανασιάδης, Έττο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply