Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία 1-1 με Ηράκλειο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Ευχές απο τον προπονητή Κώστα Κοσκινά

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Θρίμαβου Χαϊδαρίου, καθώς τις μέρες των εορτών έχουν κλειστεί σειρά φιλικών αγώνων προκειμένου να μην χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κοσκινά.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, με αντίπαλο το Ηράκλειο. Η ομάδα του Χαϊδαρίου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι το Ηράκλειο. Το γκολ για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σημείωσε ο Αποστολόπουλος και χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Κανελλόπουλου, του απόντα Κοκκώνη και του Γρίβα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που προηγείται στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου της Β κατηγορίας της ΕΠΣΑ, θα δώσει δύο ακόμα φιλικά. Με τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας την Τετάρτη και με τον Πανελευσινιακό την Παρασκευή.

Στο μεταξύ επ ευκαιρία των γιορτινών ημερών, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κοσκινάς στέλνει τις θερμότερες ευχές του σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα . Ιδιαίτερα εύχεται υγεία και κάθε ατομική και ομαδική επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και όσον αφορά τους προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φιλάθλους, υπομονή και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply