Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ισοπεδωτικός Καραβάς 7-0 τον ΑΣ Δραπετσώνας

Published

on

Σε καλή μέρα ο Καραβάς  νίκησε εύκολα  τον ΑΣ Δραπετσώνας με 7-0.

Η γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο  Κωστόπουλος στο 32’  με κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή «τρύπησε» τα χέρια του Κοντοπίδη για το 0-1. Λίγο αργότερα ο Δανασής από την άσπρη βούλα σημείωσε το  0-2 και στο 50’ με τον ίδιο τρόπο αλλά με σκόρερ τον Ηλιάδη ο Καραβάς πέτυχε το 0-3. Το τέταρτο τέρμα των νικητών σημείωσε στο 70’ ο Αγγελόπουλος με όμορφο σουτ, με τον Ηλιάδη στο 73’ να σκοράρει για δεύτερη φορά  για το 0-5 , στο σημείο αυτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κοντοπίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να σκοράρουν και σημείωσαν το 0-6 στο 78’ με τον Παυλίδη , το τελικό 0-7 πέτυχε ο Παπανικολάου  στο 85’

Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης.

ΑΣ Δραπετσώνας: Κοντοπίδης, Κλόκουζας (59’ Τσετσώνης), Αγγελόπουλος, Νεοφώτιστος, Κούστας, Καρνέσης, Watsop, Αγγελόπουλος, Μπρέγκου (59’ Shkrelaj), Φωτιάδης, Σέρρι (15’ λ.τρ Κρητικός, 51′ Μπαλάσκας Ε.).

ΑΟ Καραβάς: Μπαντίκος, Γκούμας (59’ Σιδηρόπουλος), Κωστόπουλος, Πηγουνάκης, Τηλιγάδης (67’ Φαναρτζής), Ζαμπέτης (59’ Παυλίδης), Μουσάι (59’ Αγγελόπουλος), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Ζώτο (59’ Αναγνώστου).