Connect with us

6ος Όμιλος

Ιστορική νίκη ο ΑΟ Πυλίου Κω, 2-0 την Προοδευτική

Published

on

Σπουδαία πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΟ Πυλίου Κω, που επιβλήθηκε στο τελευταίο χρονικά ματς του 6ου  Ομίλου της Γ’ Εθνικής της κατώτερης των περιστάσεων Προοδευτικής με 2-0. Έτσι οι νησιώτες παραμένουν σε δυο αγωνιστικές αήττητοι με μια ισοπαλία και μια νίκη και δείχνουν ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Δωδεκανήσιοι του Δημήτρη Χρυσόπουλου αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, καθώς με μια δυναμική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, πέτυχαν δύο γκολ, θέτοντας τις βάσεις για το “τρίποντο”. Στο 29′ ο Χατζηφούντας άνοιξε το σκορ, σε μια φάση που οι “βυσσινί” διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ πάνω στον Όμο.
Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών, ο Ηλιόπουλος με έξυπνη εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Πυλίου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, χωρίς όμως να μπορέσουν την καλά τακτικά οργανωμένη άμυνα του ΑΟ Πυλίου Κω, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος. Καλύτερη στιγμή για την Προοδευτική, το σουτ του Θεοδωρίδη στο 84′, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τοπουζλής.

Διαιτήτευσε ο Λαθύρης(Φθιώτιδας).

AO ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ(Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής,  Δεληζάνος, Πλατέλλας(90′ Χατζησουλεϊμάν), Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γεωργιάδης Γ., Χατζηδημητρίου(90′ Γεωργιάδης Γ.), Κεϊτά(57′ Μαργαρίτης), Ηλιόπουλος, Χατζηφούντας, Δρόσος(65′ λ.τρ. Μεντής).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζλόγλου(77′ Θεοδωρίδης), Βοσνακίδης(46′ Μακρυγιάννης), Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Όμο, Πολ(81′ Νομικός Παν.), Μακρίδης, Νομικός Παρ..

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ