Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ιστορική στιγμή τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής για τον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Ραντεβού με την ιστορία του έχει αύριο(24/5) ο Απόλλων Ποντίων. Ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά από την ίδρυσή του μια θέση στη Γ’ Εθνική, μέσω των μπαράζ ανόδου. Πρώτος αντίπαλος, το ισχυρό Χαϊδάρι, το οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον δυσκολότερο Όμιλο της Α’ Αθηνών και δευτεραθλητής από τα μπαράζ κατάταξης.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας stoplekto.gr, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αδάκτυλος μας είπε για το αυριανό παιχνίδι:

“Ήταν μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για μας, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ πιεστικές συνθήκες. Κατακτήσαμε σαν σωματείο για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα αήττητοι και τα μπαράζ αυτά για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο αύριο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως το Χαϊδάρι, αλλά βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Μας περιμένει και την ερχόμενη Κυριακή ακόμα ένα σπουδαίο ματς, καθώς έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το νταμπλ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, απέναντι επίσης σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Βύζας. Δείξαμε μες τη χρονιά ότι μπορούμε να χωρέσουμε δύο “καρπούζια” σε μια μασχάλη και θα παλέψουμε για να κάνουμε τον πιστό κόσμο της ομάδας μας υπερήφανο”.

Αναφορικά με την προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα με το Χαϊδάρι, ο πετυχημένος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του υγιείς και ετοιμοπόλεμους και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.