Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ιστορικό “μπαμ” με Μελαμπιανάκη ο ΑΣ Κωφών

Published

on

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή από την ίδρυσή του πραγματοποίησε ο ΑΣ Κωφών. Η διοίκηση του πειραιώτικου συλλόγου και ο Πρόεδρος Θανάσης Καψής, σε μια χρονιά που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση με την πρώτη άνοδο στην ιστορία του συλλόγου, σαρώνουν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας ακόμα την σπουδαιότερη μεταγραφή. Το σωματείο ήρθε σε συμφωνία με τον θρυλικό Γιώργο Μελαμπιανάκη, τον πολύπειρο μέσο, που έχει μακρά πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και τα τελευταία χρόνια κοσμεί με τον καλύτερο τρόπο τα πειραϊκά γήπεδα.

Ένα υπερόπλο στα χέρια του προπονητή της ομάδας Χάρη Γαλούνη και σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια για την Κατηγορία.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος με 82 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, έχει γεμάτες χρονιές στο παρελθόν με τον Ιωνικό, ενώ ακόμα έχει περάσει από Ολυμπιακό Πειραιώς, Βέροια, Αιγάλεω, Φωστήρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Χανιά, Κερατσίνι, Κυανό Αστέρα Βάρης και σε τοπικό επίπεδο με ΑΕ Νίκαιας, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ήφαιστο και Φαληρικό.

Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει με υπερηφάνεια τον Γιώργο στην οικογένεια του ΑΣ ΚΩΦΩΝ και του εύχεται να έχει υγεία και να οδηγήσει στον στόχο του πρωταθλήματος όπως ξέρει να κάνει τόσα χρόνια σε όποιες ομάδες έχει αγωνιστεί.