Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλη η «ματσάρα» ανάμεσα σε Διάνα Ηλιούπολης και Πεύκη

Published

on

«Ντέρμπι» παραμονής στην Ηλιούπολη ανάμεσα στην τοπική Διάνα και την Πεύκη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παρότι ήθελαν διακαώς την νίκη και το απέδειξαν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στην βαθμολογία, οι ‘κυανέρυθροι’ αριθμούν, πλέον, 31 βαθμούς στην ενδέκατη θέση, έναν περισσότερο από τους δωδέκατους νεανικούς ‘κυανόλευκους’.

Στην εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 33′ με τον Κουτούζη, αλλά ο Κόρρας έπεσε σωστά και απομάκρυνε την εκτέλεση του Βλάχου. Στο 44′ ο Ρούμπος έκανε σκληρό τάκλιν στον Μπελέρη και ο Καλογερόπουλος δεν δίστασε να τον αποβάλλει. Τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αρχή έγινε στο 47′ χάρις τον Χατζηστεφάνου που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας. Όμως, στο 51′ ο Πετράκης ισοφάρισε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Χ., Ακρίβος Χ., Τουμπακάρης Ι.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος (46′ Σάρρα), Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Μουρούτης (75′ Μπαλαφούτης Α.), Καλουδιώτης, Μαντακίδης (65′ Τσαβαλιάς), Μπαλαφούτης Χρ., Ρούσεφ, Χατζηστεφάνου.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Βλάχος, Μπούρας (70′ Παστελλόπουλος), Ζαφειράκης, Πετράκης (85′ Σταματάκης), Κουτούζης (78′ Ντοβλετάκης), Ρούμπος.