Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλοι Διάνα και Ιερόθεος

Published

on

Στην Ηλιούπολη η τοπική Διάνα και ο Άγιος Ιερόθεος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 11′ με κεφαλιά του Γεωργίου έπειτα από σέντρα του Χατζηπαναγιώτη και έδειχναν ότι έβαλαν τις βάσεις για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή. Τελικά, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 62′ με το τυχερό γκολ του Σταθακόπουλου, ο οποίος σκόραρε με την πλάτη. Πέντε λεπτά αργότερα οι κίτρινοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Χατζηπαναγιώτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο. Έτσι, η ομάδας της Ηλιούπολης έμεινε στους 33 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες πήγαν στους 41.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Κολλιάκος, Μητρόπουλος.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος (88′ Νίκολι),  Παρασκευόπουλος (74′ Μπαλαφούτης), Μπελέρης, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Σταθακόπουλος, Κουταλακίδης, (82 Μούτος), Χατζηστεφάνου.

Αγ.Ιερόθεος (Ι.Σταυριανός): Τσουκαλάς, Βαγγέλης (5′ λ.τρ. Γεωργίου), Κολλιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλη, Κουμπούλης, Μπερτσιάς, Χατζηπαναγιώτης, Νιζάμης, Κακλαμάνος (70′ Κωνσταντακόπουλος), Πανούσης (80′ Κρεμμύδας).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply