Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλοι και ωραίοι στους Ορυζομύλους

Published

on

Αγία Ελεούσα και Ήφαιστος Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις το 5′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ρούσσος, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή θεωρούν ότι ο Τζαβάρας δεν έκανε κάτι.  Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν άμεσα και στο 10′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παπαευθυμίου. Μάλιστα, πήραν το προβάδισμα στο 16′ με πλασέ του νεαρού Ζήκου και πήγαν στα αποδυτήρια ήρεμοι με το 2-1 υπέρ τους. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι αντέδρασαν και με σουτ του Νικολάου που κόντραρε στον Μέξη έφεραν το ματς στα ίσα. Από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βασίλη Μιχελή στο 85′ και τον Κακαβά στο 90′ ενώ οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Κυριαζή.

Διαιτητές: Ντάουλας, Κουτσόγιαννος, Νικολάδος (πολλά παράπονα ο Ήφαιστος).

Αγ.Ελεούσα (Γ.Ασπρογέρακας): Ζούκας, Σαρλάς (63′ λ.τρ Μουστάκης), Μιχελής Β., Πλακάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χρυσούλης, Ναζλίδης (35′ Νικολάου), Ρούσσος, Καλλογερής (70′ Χόρτσας).

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Σταυρόπουλος, Ζήκος (82′ Γκόλιας), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ρωμαϊδης, Μέξης, Κυριαζής, Τζαβάρας, Παπαγεωργίου (17′ Παπαγιάννη), Παπαευθυμίου (75′ Παπαχρήστος), Ζαφειράτος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply