Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλοι 1-1 Διάνα Ηλιούπολης και Δόξα Βύρωνος

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα (23/8) στο Ηλιούπολης Β’, η Διάνα Ηλιούπολης και η Δόξα Βύρωνος αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Τα δύο τεχνικά επιτελεία έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε έναν δυνατό αγώνα, με την Δόξα να δίνει, μάλιστα, τον πρώτο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Ταμπρατζής έκανε δοκιμές, είδε πράγματα και περιμένει βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, οι Ρόππας-Ζυγούρης έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, χρησιμοποίησαν πολλά νεαρά παιδιά και περιμένουν ενίσχυση στην επίθεση. Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, ο Χρήστος Μπαλαφούτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Παπαχειμώνα στον Στράτο Βακερλή και άνοιξε το σκορ στο 27′. Οι κυανόλευκοι απάντησαν στο 65′ έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας και σουτ του Γεωργουδάκη στην γωνία του Κόρρα για το τελικό 1-1.

Διάνα (Γιάννης Ταμπρατζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Απέργης Α., Μπελέρης, Καλουδιώτης, Απέργης Ν., Τασσόπουλος, Μπαλαφούτης Χ., Μπαλαφούτης Α., Σταθακόπουλος. Στο Β’ μέρος έπαιξαν: Μπακασίνης, Κραββαρίτης, Μαντάς, Κουταλακίδης, Κιάμος, Μπότσης, Κύρκος, Μαρζέλος.

Δόξα (Λ. Ρόππας-Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Παπαχειμώνας, Βιένας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Χαλβατζής, Λιόνας, Γεωργουδάκης, Καραμπίνης, Λουσιέν, Καλτσής. Στο Β’ μέρος έπαιξαν: Βακερλής Σ., Αγγελακόπουλος, Νταούδης, Χαλβατζής, Βακερλής Π., Βλάχας, Λιόνας, Ζάκα, Καραμπίνης, Γεωργουδάκης, Λιακάκης, Νομικός, Λιόκαυτος.