Connect with us

4ος Όμιλος

Ισόπαλο το Κρητικό ντέρμπι

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε ο ΠΑΟ Κρουσώνα στη Νέα Αλικαρνασσό μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Ηρόδοτο ο οποίος εξακολουθεί και παραμένει σε δύσκολη θέση. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη καθώς στο 35′ ο Καιμακαμούδης κέρδισε πέναλτι από τον Ταβλαδωράκη το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κοιλιάρας γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 60′ με τον Τάσο Τριανταφύλλου να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Οι κυανόλευκοι έφτασαν στο γκολ στο 70′ με τον Χατζηβασίλη, όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ, με τους ασπρόμαυρους με τη σειρά τους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το ματς στις καθυστερήσεις με τον Γούλα 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Προβιδάκης (65′ Κουσίδης), Χαλκιαδάκης, Σκουλάς (83′ Κούρτι), Ρουσσάκης (66′ Μεράι), Γενιτσαρίδης, Καϊμακαμούδης, Μωραΐτης, Κοιλιάρας.

ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Φυσαράκης, Χαρίσης, Γκαλιτσιος, Ταβλαδωράκης, Γεωργαντζιας, Πουλάκης (46′ Βαρούχας), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου (90′ Γουλάς), Κρίτσας, Σκουτέλης (70′ Μπάτσι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply