Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής . Καραβάς – Αμφιάλη 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Καραβά και την Αμφιάλη. Το τελικό 2-2 κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Ήταν ένα αρκετά καλό και ποιοτικό παιχνίδι με νεύρα που όμως δεν υπήρχε συνέχεια ,αφού στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος όπου έκαναν το παιχνίδι τους περιορίζοντας παράλληλα τα ατού των αντιπάλων τους . Το σκορ άνοιξε ο Παλάτσιος με κεφαλιά στο 23’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρούπι, παραβιάζοντας για πρώτη φορά φέτος την εστία του Καραβά. Ο τελευταίος παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 40’ όταν βγήκε μόνος του πλάσαρε τον Μπαντίκο , αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη πιέζοντας τους Αμφιαλιώτες. Στο 50’ μετά από σέντρα του Ηλιάδη ο Σιδηρόπουλος σούταρε από κοντά , αλλά ο Παγώνης απέκρουσε σωτήρια . Η ισοφάριση ήλθε στο 58’ με πλασέ του Ηλιάδη . Και ενώ ο Καραβάς φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι στο 64’ η Αμφιάλη πήρε νέο προβάδισμα . Μετά από πάσα του Ρούπι ο Δανασής έγραψε το 1-2 . Οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πίεσαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να αποφύγουν την ήττα. Στο 82’ σουτ του Ζώτο βρήκε τη «ρίζα » της κάθετης δοκού. Αυτό που δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο Ζώτο το κατάφερε στο 93’ με πέναλτι γράφοντας το τελικό 2-2. Η «εσχάτη των ποινών » καταλογίστηκε από τον διαιτητή Λαθύρη σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου από τον Σιφνάκη.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Τζαφέρι( 68’ Παπαγγελής) Κάραβος, Κουτσοποδιώτης, Ντούμπερετ( 29’ λ.τρ. Σιδηρόπουλος) , Παπανικολάου, Νικολόπουλος(68’ Μάτσης) , Παυλίδης, Μπουντένης, Ηλιάδης, Ζώτο.

ΑΜΦΙΑΛΗ :Παγώνης, Χοτζάι(66’ Σιφνάκης) , Κρεββατάς, Επιτροπάκης, Σωτηριάδης, Παλάτσιος(80’ Φύπε) , Ρούπι, Λοϊζίδης, Δανασής, Μητρόπουλος, Ζαχαρίου