Connect with us

slideshow

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής(1-1).Μάχη μέχρι τέλους για Ίκαρο και Οδηγήτρια .

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έγινε σε άψογο κλίμα . Ίκαρος Καλλιθέας και Οδηγήτρια  μοιράστηκαν βαθμούς , γκολ και εντυπώσεις ( 1-1)  . Έτσι έδωσαν παράταση στην αγωνία τους, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα παιχτεί μέχρι το τέλος.

Μόλις στο 1’  ο Μακρής μόνος με το τέρμα πλάσαρε άουτ . Αντί να προηγηθούν οι γηπεδούχοι , η Οδηγήτρια άνοιξε το σκορ στο 4’ με πλασέ του Δημόπουλου , μετά από σέντρα τιυ Καμμένου.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι στο 18’ ο Ίκαρος είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Ατματσίδη .

Οι Καλλιθεάτες ήταν σαρωτικοί στην επανάληψη , αλλά ο Δρίβας  ήταν εντυπωσιακός κάτω από τα δοκάρια του.

Στο 51’ ο Γεωργίου μόνος του, «σημάδεψε» το δοκάρι .

Και ενώ ο Ίκαρος στο 90’ έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Εμμανουήλ σαν τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε αντίπαλο, στο 94’ το παιχνίδι ήλθε στα ίσια. Μετά από σέντρα του Ατματσίδη ο Μακρής με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

Καλός ο διαιτητής Καρυοφύλλης .

ΙΚΑΡΟΣ : Αθανασόπουλος Ν., Φέκος( 82’ Αθανασόπουλος Κ.) Βουρλούμης, Κουντουράς( 71’ Εμμανουήλ) Ταράτσας, Κορρές, Ατματσίδης Φουντουκίδης, Μακρής , Στούπης Γεωργίου( 63’ Ομεράι)

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ : Δρίβας, Στρόμπουλος, Καμμένος, Κύριας, Μπουζάλη, Ξηρογιοάννης,. Αυγέρης( 76΄Μελάς) Χατζάκης, Πλάκας Κ.( 88’Πλάκας Α.) Δημόπουλος ( 90’ Μακαρονάς) Γλυνός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply