Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Ερυθραία 0-0

Ανώτερος ο Πανερυθραϊκός 0-0 με την Δόξα Βύρωνα.

Published

on

Η αποστολή της ήταν από την αρχή δύσκολη καθώς καλούνταν να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού ο οποίος στην έδρα του ήταν αήττητος διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του. Ο λόγος για την Δόξα Βύρωνα η οποία δεν μπόρεσε να αποδράσει με το ”διπλό” από τη Νέα Ερυθραϊα μένοντας στο άσφαιρο 0-0 με τους ”ερυθρόλευκους”. Πάντως, η ιστορική ομάδα του Βύρωνα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου ωστόσο πλέον νιώθει την… ανάσα του Χολαργού που βρίσκεται στη 2η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερο.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Μπόκος σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το ”0”. Το β’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου με βοηθούς τους Απτόσογλου και Νακόπουλο.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Κόλιας (75′ Γληνός), Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνι, Λάσκαρης, Παπαθανασίου (55′ Σπυρόπουλος (85′ λ. τρ. Γιαννόπουλος)), Αντωνιάδης, Παπάζογλου

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσιγιάννης (27′ Ζαφειράκης), Γκουντελίτσας, Ταμπουράκης, Ρόππας (46′ Ψαρρής), Λουσαράκης (74′ λ. τρ. Φώσκολος).

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply