Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο το ντέρμπι στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στους Αγίους Αναργύρους όπου αναμετρήθηκαν για το τοπικό ντέρμπι η Ελπίδα και η Ένωση. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και είχαν από ένα ημίχρονο, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στη νίκη. Το πρώτο μέρος άνηκε στους πράσινους, οι οποίοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Πετανάι στο 9′ και στο 13′ ενώ οι κυανέρυθροι ”απάντησαν” με το απευθείας φάουλ του Στραβοκέφαλου στο 31′ που έδιωξε ο Αργυρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν κοντά στη νίκη στο 77′ αλλά ο Καλογριάς πλάσαρε λίγο άουτ ενώ στο 85′ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας έβγαλε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του ανενόχλητου Πλεξίδα. Τέλος, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Άγιοι Ανάργυροι λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Στραβοκέφαλου στο 87′ για μαρκάρισμα στον Χαρατσάρη.

Διαιτητές: Περράκης, Γιαννουγλίδης, Κουντουρέλλης.

Ελπίδα (Π.Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Κουλουκτσής, Τσονκόβ, Λίλο (46′ Λάμπος), Πετανάι, Χαρατσάρης, Τζεμαλί (60′ Ντίμο).

Ένωση (Α.Μαντζούνης): Σαράντης, Δημαράς (82′ Γκίκας), Κοκότης, Μυστρίδης (19′ λ.τρ. Τσιγαρίδας, 61′ λ.τρ. Γκούρη), Λόλο, Βάλσαμος, Καλογριάς, Στραβοκέφαλος, Βυζανιάρης, Πλεξίδας, Δήμος.

elpida agioi anargiroi2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply