Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο το ντέρμπι των δυτικών προαστίων

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των δυτικών προαστίων, καθώς η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τους Άγιους Αναργύρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μέχρι πρότινος φροντιστή των «πρασίνων», Ανέστη Βολταίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες.

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, στο 7’ οι νεοφώτιστοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Παούρης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Σαράντη που απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης ο Κότσαλος επιχείρησε το πλασέ όμως ο Μαχαίρας αποσόβησε τον κίνδυνο. Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεση, όμως ο Καριατλής δεν μπόρεσε στο 13’ να νικήσει τον Στουραϊτη. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παρασκευόπουλου στο 47’ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος με βοηθούς τους Καρατζίκα και Νικολαδό.

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραϊτης, Στάθης, Κότσαλος, Αντωνίου, Καραδημητράκης, Τσονγκού, Κίτσιος, Μπίντζος (57′ Καπίρης), Παούρης (89′ Σελάνι), Πρέκας (81′ Πουλικίδης), Παρασκευόπουλος

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης Γ., Βυζανιάρης Ι., Μαντέλος (86′ Τσιτάς), Μακρόπουλος, Καριατλής, Καλογριάς (68′ Αδαμίδης), Μαχαίρας, Πιτέλης (48′ Παπανικολάου), Πλεξίδας, Φιλιππίδης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply