Connect with us

8ος Όμιλος

Ισόπαλο το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι

Published

on

Το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή αφού ΑΕ Μυλοποτάμου και Ερμής Ζωνιανών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το αποτέλεσμα αυτό σαφώς και συμφέρει περισσότερο τους Ζωνιανούς που έδωσαν αξία με το ‘Χ’ στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Κηφισιά.

Από την άλλη, η ΑΕΜ παρέμεινε σε δύσκολη θέση ενώ απέχει από τις νίκες ακόμη.

Μόλις στο 2′ ο Μπακάλης βρήκε το Μηνά στην πλάτη της άμυνας του Ερμή και με σουτ ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 16′ το φάουλ του Χατζηδημητρίου πέρασε άουτ, ενώ στο 18′ ο Μηνάς σούταρε από όρια της περιοχής με τον Γεωργίου να διώχνει κόρνερ. Στο 52′ έγινε το 1-1 με τον Νοκάι που εκμεταλλεύτηκε η  σέντρα του Χατζηδημητρίου, με τον Γεωργίου στο 59′ να σώζει το σουτ του Δαραμάρα. Στο 68′ η κεφαλιά του Χατζηδημητρίου πέρασε μόλις άουτ, με το διαιτητή να αποβάλλει στο 68′ με απευθείας κόκκινη τους Σκουτέλη και Μηνά για διαπληκτισμό. Στο 80′ ο Ραπτάκης έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Βιτώρου στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΑΕΜ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Λουτριώτης, Πιτσόκος, Μυρθιανός, Λένγκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Βιτώρης (86′ Στούπης), Δαραμάρας (90+2 Σκουλούδης), Δελήμπασης (90+5′ Μερτίρι), Μηνάς, Ντινιωτάκης (88′ Κρίτσας).

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Πατεμτζής) Γεωργίου, Σταθουλόπουλος, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης (33 Πρωτογεράκης), Χατζηβασίλης, Νοκάι (83′ Πασιαλής), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (90+2 Κοτζαδάκης), Πλουσής (66′ Σκουτέλης).