Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο 1-1 το Χαϊδάρι στην Ερυθραία

Published

on

Το απόλυτο των νικών που μετρούσε το Χαϊδάρι σε δυο παιχνίδια έλαβε τέλος σήμερα αφού ο σύλλογος των δυτικών προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανερυθραϊκό. Οι περσινές πρωταθλήτριες ομάδες των Αθηνών αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι όπου η ένταση και το πάθος περίσευαν. Πάντως, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα διατήρησε το συγκρότημα του Γιώργου Ασπρογέρακα στην κορυφή, σε αντίθεση με εκείνο του Αντώνη Τσιμπάκη το οποίο φιγουράρει στην 11η θέση μαζί με τον Άγιο Δημητρίο έχοντας συγκεντρώσει από κοινού μόλις δυο βαθμούς. Παρουσία 150 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι Χαϊδαριώτες ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 29′ όταν ο Μπατής εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Διαμάντη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και έφεραν το ματς στα ίσια στο 41′ με κεφαλιά του Σουμελίδη ο οποίος τιμώρησε την παλιά του ομάδα. Στο β’ μέρος δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Οικονομάκος (26′ αντιόλ), Σαχσανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Δ. Γιαννόπουλος (55′ Αδρακτάς), Γεωργακόπουλος, Παπαθανασίου (78′ Μίχας), Αντωνιάδης, Γκριτζάς

ΧΑΪΔΑΡΙ: Τριανταφύλλου, Πολίτης (80′ Κακαράκης), Νούκας, Αρβανίτης, Κασάπης, Τουρκοχωρίτης (48′ Χριστούλης), Μπατής, Κοτσολάκος (83′ Δημητρακόπουλος), Ρούσα, Διαμάντης, Καρώνας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply