Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Αισιοδοξία για το απόλυτο με Ρούβα

Published

on

Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Μάρκος Δήμος για τη στελέχωση της αποστολής του αυριανού πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα του Ιωνικού με αντίπαλο το Ρούβα.

 

Πρόκειται για τους :

Μπαμπανιώτη,Αδαμόπουλο,Καμβύση, Τσακίρη,Νικολακόπουλο,Μακρή,Πολυχρόνη,Βασιλείου, Παπασπύρο,Μπερνιδάκη, Χρυσάφη, Μπεκατώρο, Ατματσίδη, Κατσαβριά,Σκαφτούρο,Μαργιόλη, Κουμουλίδη ,Τσερκάνι, Κουλακάρη και Χιώτογλου.

 

Τιμωρημένοι είναι οι Δημητρίου και Σταμπούλογλου, τραυματίας από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά ο Σιμιτσής , ενώ σε στάδιο θεραπείας βρίσκονται οι Μακρυωνίτης, Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης.

 

Η πληρότητα του ρόστερ στον Ιωνικό είναι τέτοια ώστε οι εκάστοτε ελλείψεις από τιμωρίες η τραυματισμούς να μην επηρρεάζουν τη συνοχή της ομάδας και ισάξιοι ποδοσφαιριστές να δίνουν άμεσα τις λύσεις.

 

Με αυτό το σκεπτικό και την αισιοδοξία από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ιωνικού ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει την απόδοσή του, η ομάδα της Νίκαιας ευελπιστεί οτι αύριο εναντίον του Ρούβα θα πετύχει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

 

Στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας στην έδρα της , ο κόσμος του Ιωνικού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να βοηθήσει για ακόμη μια φορά τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο στόχο τους.

 

Διαιτητής του αυριανού αγώνα είναι ο Αθηναίος Χαράλαμπος Τσουκαλάς με βοηθούς τους Χρήστο Βασιλάκη και Κωνσταντίνο Δεληθοδωρή.

 

Yπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τις θύρες 1 κ 2 στοιχίζουν 10 ευρώ ενώ για τη θύρα 3 η είσοδος είναι 5 ευρώ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply