Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός – ΑΟΤ Αλίμου 2-2

Published

on

Ιωνικός και ΑΟ Τ Αλίμου ήλθαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι κορυφής της Νεάπολης για την 9η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

Σε ένα ματς που δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό του ντέρμπι, ο Ιωνικός προηγήθηκε νωρίς , δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με γκολ-ποίημα από φάουλ του Γιάννη Χρυσάφη.

 

Ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τον Ιωνικό στην έδρα του (μετά το 1-1 με το Γιούχτα) .

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ,όπου ο Ιωνικός στο 15′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Σκαφτούρου μετά από κόρνερ του Χρυσάφη. Λίγο αργότερα, στο 19′ οι Τράχωνες είχαν καλή ευκαιρία με το Σαγανά να σουτάρει εξ επαφής και τον Μπαμπανιώτη με ψύχραιμη αντίδραση να αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 66´ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν χάρις σε ωραία κεφαλιά του Καλιπολλίτη. Ο Ιωνικός πίεσε στη συνέχεια και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους αλλά στο 79′ η άμυνά του βρέθηκε εκτεθειμένη, με τον Σαπαλίδη ανενόχλητο να πλασάρει στην εστία του εξουδετερωμένου Μπαμπαννιώτη και να δίνει προβάδισμα 1-2 στους Τράχωνες. Ο Ιωνικός παρά την ψυχρολουσία αντέδρασε και στο 86′ σε ένα φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, ο σπεσιαλίστας Χρυσάφης , έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Χώνου ισοφαρίζοντας στο 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Δηλώσεις προπονητών:

 

 

Μάρκος Δήμος:

“Ηταν ένα παιχνίδι ντέρμπι που δικαιολόγησε τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων.Το άσχημο για μας ήταν οτι ενώ είχαμε φέρει το ματς στα μέτρα μας και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και άλλο γκολ μετά το 1-0, ο αντίπαλος ρίσκαρε και πέρασε σε μας εκνευρισμό με αποτέλεσμα να δεχθούμε δυο γκολ σε δεκατρία λεπτά. Το θετικό είναι οτι οταν το παιχνίδι φαινόταν χαμένο, καταφέραμε να μην το χάσουμε και είναι σημαντικό πως τουλάχιστον δεν πήγαν οι βαθμοί στον αντίπαλο.”

 

Ηλίας Καλοπήτας:

“Έγινε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες.Ξέραμε οτι ο Ιωνικός εκτός απο τη δυναμική του κόσμου του έχει και πολύ καλούς παίκτες.Επιπλέον ξέραμε οτι το δυνατό του σημείο είναι τα στημένα.Δεχθήκαμε δύο γκολ σε στιγμές που δεν αντιδράσαμε σωστά.Με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα.”

 

ΙΩΝΙΚΟΣ Μπαμπανιώτης, Καμβύσης,(80’Τσαρκάνι)Μπεκατώρος ,Σταμπούλογλου, Νικολακόπουλος, Σιμιτσής,Μπερνιδάκης, Παπασπύρος(69’Ατματζίδης) Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς(60’Βασιλείου)

 

Α.Ο ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης,Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, (92´ Νικολάου)Καραμέρης, Σαπαλίδης, (85’Μανωλιάδης)Μπραντάν,(65′ Δρυμούσης) Σαγανάς.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply