Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός – Ατρόμητος Πειραιά 3-0

Published

on

Η ομάδα της Νίκαιας μείωσε τη διαφορά στους δυο βαθμούς από την κορυφή και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιωνικός με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και με πολύ καλή απόδοση για ένα ημίωρο μεταξύ 50ου και 80ου λεπτού πέτυχε 3 γκολ ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ατρομήτου Πειραιά που εμφανίστηκε ιδιαίτερα αξιόμαχος στο πρώτο 45λεπτο όταν όχι μόνο κράτησε ανέπαφη την εστία του αλλά σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει.

Συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό όταν μετά απο λάθος της άμυνας ο Καλογιάννης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή απέναντι στον Μπαμπανιώτη με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να σώζει την τελευταία στιγμή και στο 33ο με τον Δανασής που απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι μετά απο μπαλιά του Καλογιάννη.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα στη μεσαία γραμμή με πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Το δοκάρι του Σταμπούλογλου στο 25ο λεπτό με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και τα άστοχα σούτ του Χρυσάφη στο 40ο και 42ο λεπτό ήταν οτι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ομάδα του Μάρκου Δήμου στο πρώτο ημίχρονο.

Η είσοδος του Σιμιτσή στην θέση του Σταμπούλογλου και η εσωτερική αλλαγή με τον Κορακάκη να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας και τον νεοεισελθόντα να αναλαμβάνει το ρόλο του αμυντικού χαφ, άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να βρει το ρυθμό του και να πετύχει τρία γκολ.

Με τον Χρυσάφη στο 58ο λεπτό να ευστοχεί σε κτύπημα πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει ο Αντώνης Μπέλιας ( ανέτρεψε τον Μαρουκάκη) , τον Ατματσίδη στο 76ο λεπτο όταν μετά από κόρνερ και πάσα του Κορακάκη σκόραρε από το ύψος της μικρής περιοχής,και τον Χρυσάφη εκ νέου όταν στο 79ο λεπτο σούταρε από μεγάλη απόσταση και ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Γκιόκας πιστεύοντας ότι η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας του την άφησε να κυλήσει στα δίχτυα του.

 

Ιωνικός :

Μπαμπανιώτης,Ατματσίδης,Σκλιοπίδης,Γρομητσάρης,Σταμπούλογλου, (Σιμιτσής)Παπασπύρος,Κορακάκης,Καλλέργης,(Βασιλείου) Μαρουκάκης,Χρυσάφης, Βουτσιώτης(Μπερνιδάκης)

 ΑτρόμητοςΠειραιά: Γκιόκας,Μπελιάς(Κακάβας)Μηλίωνης,Κρητικός(Στεφανής),Στρατής(Πιστόλης)Παντελίδης,Λοϊζίδης,Δανασής,Ράπτης,Καλογιάννης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply