Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός – Γιούχτας 0-0

Published

on

Τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του έχασε ο Ιωνικός ο οποίος δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση του εκπληκτικού Γιούχτα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κλέψει το ματς. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την κλασσικότερη ευκαιρία του αγώνα στο 94′ όμως ο Μιχελακάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Μπαμπανιώτη. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους είχα την υπεροχή ωστόσο φάνηκαν να είναι επηρεασμένοι από την απουσία του Γιάννη Χρυσάφη.

 

Οι ”πράσινοι” στο 65′ έχασαν ακόμη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Ιερωνυμάκη να σημαδεύει το δοκάρι του Μπαμπανιώτη.

Στο 70′ ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μπεκατώρου που έδιωξε προσωρινά ο Δημαράκης και στη συνέχεια της φάσης Δημητρίου και Βασιλείου δεν μπόρεσαν σε διαδοχικά σουτ να στείλουν τη μπάλλα στα δίχτυα.

Ακόμη μια κλασική ευκαιρία είχαν οι Νικαιώτες στο 79′ με τον Κατσαβριά που  μπήκε ως αντικαταστάτης του Σιμιτσή και σε τετ α τετ με τον Δημαράκη   απέτυχε  να πλασάρει τον  αντίπαλο γκολκήπερ.

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης με βοηθούς τους Νίκα και Τριανταφύλλου

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου, Σιμιτσής (58′ Μπερνιδάκης), Βασιλείου, Παπασπύρος (82′ Νικολακόπουλος), Σκαφτούρος (73′ Κατσαβριάς), Μπεκατώρος, Πολυχρόνης

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Σκουλούδης (79′ Μιχελακάκης), Καρβελάς (85 Μαραγκουδάκης), Καστελλιανάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply