Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός: Δεν σταματάμε, δεν εγκαταλείπουμε

Published

on

Μέσω τοποθέτησης στην επίσημη σελίδα του Ιωνικού, οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου με αφορμή την ήττα και τον τρόπο τον οποίο ήρθε στην Ρόδο, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο συμβάν τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς ενώ στα δυο υστερόγραφα υπογραμμίζεται αρχικά ότι το γκολ του Ιάλυσου σημειώθηκε με ‘υποδειγματικό κοντρόλ μανσέτα’, και εν συνεχεία ότι οι…. μονταζιέρες πήραν φωτιά από στην Ρόδο, θέλοντας να υποστηρίξουν ότι οι αρμόδιοι που κάλυπταν την αναμέτρηση αποφάσισαν να μην βάλουν στο βίντεο ολόκληρη τη φάση στην οποία ο Ιάλυσος προηγήθηκε. Αναλυτικά, το κείμενο: Στο δύσκολο μονοπάτι που επιλέξαμε -αυτό της σωτηρίας της ομάδας που αγαπάμε- γνωρίζαμε εξαρχής πως θα βρούμε ελάχιστους συμμάχους και δεκάδες πολέμιους. Δεν σταματάμε, δεν εγκαταλείπουμε. Συσπειρωνόμαστε και γινόμαστε καθημερινά πιο δυνατοί όπως προστάζει το μέταλλο αυτής της ομάδας.

Υ.Γ. Ο Ιωνικός ηττήθηκε (?) την Κυριακή στην Ρόδο από τον Ιάλυσο με 1-0 και σκόρερ τον Λιόση έπειτα από υποδειγματικό κοντρόλ – μανσέτα.

Υ.Γ. 2 Ακόμα μια Κυριακή πήραν φωτιά οι μονταζιέρες. Αυτή την φορά η “έγκριτη” αθλητική δημοσιογραφία της Ρόδου θεώρησε δημοσιογραφικό καθήκον της να προβάλει… ζαχαροπλαστεία κι όχι αμφισβητούμενες φάσεις, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές.

Καλημέρα 1990