Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Ενισχυμένος για νίκη στην Ελευσίνα

Published

on

Ανανεωμένος και αισιόδοξος ο Ιωνικός αντιμετωπίζει αύριο στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου για την 12η αγωνιστική.

 

Οι Νικαιώτες ενισχυμένοι στις μετεγγραφές με έξι ικανότατους ποδοσφαιριστές, θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο 2014 με θετικό αποτέλεσμα.

 

Ο Μάρκος Δήμος πήρε 20 παίκτες στην αποστολή μεταξύ των οποίων είναι οι τέσσερις από τους έξι νεοαποκτηθέντες, Μαρουκάκης, Γρομητσάρης, Καλλέργης και Κορακάκης.

 

Οι 20 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι:

Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Γρομητσάρης,Σκαφτούρος,Μπερνιδάκης,Μαρουκάκης,Χρυσάφης,Σιμιτσής,Καλλέργης,Ατματσίδης,Κατσαβριάς,Μακρής,Σταμπούλογλου,Κουλακάρης,Κορακάκης,Παπασπύρος,Μπεκατώρος,Πολυχρόνης,Βασιλείου και Καμβύσης.

 

 

Στο αυριανό παιχνίδι ο Ιωνικός θα στερηθεί της παρουσίας των οπαδών του καθώς με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού που ελήφθη στις 2/1 γνωστοποιείται η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ιωνικού στο στάδιο της Ελευσίνας καθώς και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς με το αιτιολογικό σοβαρών λόγων δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θανάσης Τζήλος με βοηθούς τους Θεόδωρο Καραμπούλα και Γιώργο Αναστασίου του Συνδέσμου Λάρισας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply