Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Επιβεβαίωση με Παντελίδη-Πήρε Μακαρονά, Επέστρεψε ο Παντελίδης

Published

on

Ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα είναι τη νέα σεζόν οι Δημήτρης Παντελίδης, Θοδωρής Κουμουλίδης και Θωμάς Μακαρονάς όπως γνωστοποίησε η κυανόλευκη ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ολο και πιο δυνατό γίνεται το ρόστερ του Ιωνικού ο οποίος ημέρα με την ημέρα ενισχύεται με ικανότατους ποδοσφαιριστές που αποτελούν προσεκτικές και στοχευμένες επιλογές της υπό τον Γίωργο Σαβουλίδη νέας Διοικούσας Επιτροπής σε στενή συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Μπεχλιβανίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Ξανθόπουλο.

Δύο ακόμη εγνωσμένης αξίας στην κατηγορία παίχτες και μια επιστροφή νεαρού ταλαντούχου από δανεισμό, εμπλουτίζουν το ρόστερ του Ιωνικού για να τον καταστήσουν πανίσχυρο στον αναμενόμενα σκληρό ανταγωνισμό του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός Θωμάς Μακαρονάς, ο αμυντικός χάφ Δημήτρης Παντελίδης και ο "γηγενής" μεσοεπιθετικός Θοδωρής Κουμουλίδης που επιστρέφει στο "σπίτι" του, αποτελούν τις νέες προσθήκες στην ομάδα της Νίκαιας. 

Ο Θωμάς Μακαρονάς είναι 22 ετών επιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού με επόμενους σταθμούς τον Πανιώνιο την Προοδευτική και τον ΑΟ Γλυφάδας. Επέστρεψε πέρυσι στους "βυσσινί" του Κορυδαλλού όπου αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε 3 γκολ.

Ο Δημήτρης Παντελίδης είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος. Είναι γιός του επιτυχημένου προπονητή Σάββα Παντελίδη και προηγούμενες ομάδες του ήταν η Ολυμπιάδα Κερατσινίου και η ΑΕ Περάματος Ιωαννίνων.

Ο 21 χρόνος Θοδωρής Κουμουλίδης είναι "σάρξ εκ της σαρκός" του Ιωνικού καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους "μεγάλους" το 2011. Είναι μεσοεπιθετικός που διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του. Στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο παραχωρήθηκε δανεικός στη Θύελλα Ραφήνας.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply