Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Η αποστολή για το αυριανό ντέρμπι

Published

on

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες  ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο στις 15:00 στο δημοτικό της Νέαπολης τον εκ των πρωτοπόρων ΑΟ Τραχώνων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Το ντέρμπι κορυφής του 5ου Ομίλου βρίσκει τους δύο αντιπάλους(όπως λαό τον Πανελευσινιακό) ισόβαθμους με 16 βαθμούς σε 8 παιχνίδια και με απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων καθώς και οι τρείς παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

 

Με δεδομένες τις απουσίες ο Μάρκος Δήμος έχει 20 παίκτες στη διαθέσή του, και δύο ώρες πριν το παιχνίδι θα ανακοινώσει την αποστολή.

 

 

Απόντες, οι τιμωρημένοι λόγω αποβολής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κισσαμικό Κουλακάρης και Δημητρίου καθώς και οι Κουμουλίδης (τενοντίτιδα) και Μαργιόλης (διάστρεμα) οι οποίοι λόγω των τραυματισμών έχασαν τις προπονήσεις της εβδομάδας.

 

Εξακολουθούν το πρόγραμμα αποθεραπέιας οι μακροχρόνιοι τραυματίες Μπουλούλης, Τσακίρης,Μακρυωνίτης και Κωσταντόπουλος.

Οι φίλαθλοι του ΑΟ Τραχώνων θα φιλοξενηθούν στις θύρες 7 και 8  και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης από τις 13:00 μ.μ

 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Κρητικός του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τους Χρήστο Τσιγγινέ και Θωμά Τασιόπουλο του ιδίου Συνδέσμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply