Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με Πανιώνιο

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο μπροστά σε 1000 και πλέον φίλους των δύο ομάδων

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παντελή ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και απείλησε δύο φορές στα πρώτα 30 λεπτά με τους Λάσνικ και Μπούζα.
HC-261-ENU

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, για να φτάσουμε στο 43′, όπου ο Μαρουκάκης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Ιωνικού και με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες στην “επανάληψη” φάνηκαν πιο κουρασμένοι, με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να κερδίζει συνεχώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αρκετές φορές να γίνεται απειλητικός προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα η ομάδα της Νίκαιας ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς μετά από όμορφη αντεπίθεση ο Κουτσογιαννόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμιτζής, Βασιλείου, Πολυχρόνης, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Μακρυωνίτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαργιόλης, Παπασπύρος, Μπουλούλη, Κατσαβριάς, Τσερκάνι, Μπερνιδάκη, Κουτσογιαννόπουλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Λιόλιος (75′ Ποζίδης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος (45′ Ριβερο), Παναγιωτούδης (63′ Σμυρλής), Λάσνικ, Μαρουκάκης, Μπούζας (73′ Γκεζος), Πάνος (84′ Κορκόντζελος).

 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

panionianea
HC-611-ENU

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply