Connect with us

6ος Όμιλος

Ιωνικός-Λουτράκι 2-0

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χατζησάββα ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βρήκε δίχτυα, ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 του Λουτρακίου, προσπερνώντας την ομάδα της Κορινθίας στην κατάταξη.

Οι Νικαιώτες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να προσπεράσουν τους ‘οράνιε’ και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τα κατάφεραν.

Από την άλλη, το Λουτράκι από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1′ δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι από το ματς και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στο 1′ ο Νικολέτος έκανε το 1-0, και το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που στη συνέχεια δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 54′ εγινε το 2-0 με τον Χατζησάββα και πάλι, ενώ στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιτν γκολ του Νικολέτου.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λευτέρης Στασινόπουλος για το Λουτράκι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης) Κουρεπίνης,, Πλάκας, Δημακάκος (85′ Καλτσάς), Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν (71′ Γεωργόπουλος), Πολυχρονάκης, Χατζησάββας (80′ Παπαθανασίου), Χαλκιάς, Νικολέτος (72′ Γεωργιάδης).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Δημήτρης Νούλας-Σωκράτης Πέτρου) Διασινός, Στασινόπουλος Δ., Δερτιλής, Τσορμπατζίδης, Τάκα, Πετρίδης (75′ Τσώκος), Στασινόπουλος Λ., Γεωργίου, Γούλας (62′ Γωνιάδης), Γκιζαριωτης (62′ Ζερβός), Πέριτς (82′ Γεωργούλιας).