Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Μεταγραφές είναι μόνο αυτές που ανακοινώνονται…

Published

on

Με  τη συμπλήρωση έντεκα αγωνιστικών ο Ιωνικός παραμένει αήττητος, στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και βασικός διεκδικητής του τίτλου του 5ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.

     Η Διοικούσα Επιτροπή υλοποιώντας την αρχική της δέσμευση για  ενίσχυση της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε περίπτωση  που ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου θα παρέμενε εφικτός, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έμπειρους, υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές ικανούς να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου.

      Η απόκτηση του επιθετικού των Χανίων Βασίλη Σαντριά είναι το πρώτο από τα βήματα που θα ακολουθήσουν για την ενίσχυση της ομάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή είναι απόλυτα ικανοποιημένη απο την πορεία της ομάδας, το έμψυχο δυναμικό και το έργο της τεχνικής ηγεσίας ωστόσο η απόκτηση ποδοσφαιριστών υψηλής εμπειρίας έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός πανίσχυρου, και με πολυ μεγάλο βάθος, ρόστερ που επιβάλλεται να έχουν ομάδες που διεκδικούν  τον  τίτλο.

       Οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους με προεπιλεγμένους μεταγραφικούς στόχους ευελπιστώντας οτι θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

   Τα όσα αναγράφονται στον Τύπο η όσα ακούγονται, ακόμα και τα πλέον ακραία, ειναι πιθανόν να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ωστόσο είναι σε κάποιο βαθμό ανεκτά γιατί κάτι τέτοιο επιβάλλει το παιχνίδι της επικοινωνίας.

      Η Διοικούσα Επιτροπή χωρίς να διαψεύδει τα όσα, ακόμα και υπερβολικά αναγράφονται, διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού οτι κινείται πάντα με γνώμονα την μεγαλύτερη δυνατή  ενίσχυση της ομάδας για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που ειναι η κατάκτηση του τίτλου, επισημαίνοντας παράλληλα οτι ως μεταγραφή νοείται αυτή που εχει ολοκληρωθεί “τύποις και ουσία”.

     Με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και την κατάθεση του δελτίου στη  αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ολοκληρώνεται η κάθε μεταγραφή την οποία και ανακοινώνει η Διοικούσα Επιτροπή μέσω του Γραφείου Τύπου της ομάδας.

    Οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις, οι φήμες, οι πληροφορίες και το παρασκήνιο περί απόκτησης τρανταχτών ονομάτων  μπορεί να εμπλουτίζουν τις “καφενειακού” επιπέδου συζητήσεις σε καμία όμως περίπτωση δεν αποτελούν μεταγραφή και κυρίως δεν ενισχύουν και δεν αλλάζουν την εικόνα της  ομάδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply