Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Με σημαντικές απουσίες στην Πεύκη

Published

on

Ο Ιωνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με επουλωμένες τις πληγές που είχαν αφήσει η ήττα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τράχωνες και η ελαχιστοποίηση των ελπίδων για την κατάκτηση του τίτλου. Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Πάσχα, σε συνδυασμό με την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν προς τους παίχτες αποκατέστησαν το κλίμα ηρεμίας στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης την ομάδα της Πεύκης με σημαντικές απουσίες. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παρθενίου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ματθαίο Μαρουκάκη και τους τραυματίες Νίκο Μπερνιδάκη, Μανώλη Καλλέργη και Ανδρέα Ατματσίδη. Εκτός αποστολής και οι μακροχρόνια τραυματίες Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης.

19 ποδοφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα ο Κώστας Παρθενίου. Ειναι οι: Μπαμπανιώτης, Μακρυωνίτης, Νικολακόπουλος, Κατσαβριάς, Γρομητσάρης, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Δημητρίου, Μακρής, Κοττάκης, Σκλιοπίδης, Σιμιτσής, Παπασπύρος, Βουτσιώτης,Πολυχρόνης, Τσαρκάνι, Βασιλείου, Χρυσάφης και Κορακάκης.

Αναμφίβολα δύσκολη η αποστολή του Ιωνικού με αντίπαλο την Πεύκη η οποία έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ιστορία και το όνομα του Ιωνικού επιβάλλουν την διεκδίκηση της νίκης σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από το όνομα, τους αγωνιστικούς στόχους και κυρίως τις επιπτώσεις που μπορει να έχει η νίκη για τους αντιπάλους του. Ειναι κάτι το οποίο έχει καταστεί σαφές στα μέλη της ομάδας της Νίκαιας γι αυτό και στον αυριανό αγώνα κατεβαίνουν με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Κώστας Παρθενίου με δυνατές προπονήσεις αλλά και δύο φιλικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατο τρόπο την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός αντιμετώπισε σε φιλικές αναμετρήσεις την Μεγάλη Τρίτη τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αποσπώντας ισοπαλία 3-3 ενω την Μεγάλη Τετάρτη στην Νεάπολη γνώρισε την ήττα με 1-0 με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά.

Τον αυριανό αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Ευάγγελος Γρατσάνης του συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Ευθύμιο Κουρέντα και Θεόδωρο Νταλούκα του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Γιώργος Παπαμίχος ( Φθιώτιδας ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply