Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός: Με το… αστέρι στο στήθος ο Παντελίδης

Published

on

Στα δύσκολα στάθηκε δίπλα στον Ιωνικό, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα και τον κόσμο της. Η παρουσία του Δημήτρη Παντελίδη, όχι μόνο επαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου, αλλά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τις εμφανίσεις του συνέβαλε προκειμένου οι Νικαιώτες να πετύχουν το δύσκολο στόχο του σε μια μεταβατική περίοδο όπως ήταν η περσινή σεζόν.

Ως εκ τούτου και με βάση αυτών, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο θα έθεταν ως στόχο την παραμονή του στην ομάδα κάτι που συνέβη, με τον ποδοσφαιριστή να ανανεώνει τη συνεργασία του με το σύλλογο της Νεάπολης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Δημήτρης Παντελίδης, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο για ακόμα ένα χρόνο. Ο ταλαντούχος αμυντικός που ήταν ένας εκ των τριών αρχηγών την προηγούμενη χρονιά, αποτέλεσε στυλοβάτη για την άμυνα των μπλε, τόσο με την αγωνιστική σταθερότητα αλλά και με την ηγετική φυσιογνωμία του. Ο 25χρονος, γέννημα – θρέμμα, Νικαιώτης αποτελεί παίκτη κλειδί που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας κι αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο όπλο στην φαρέτρα του Ηλία Καλοπήτα, ενώ γνωρίζει όσο λίγοι το βάρος της φανέλας με το αστέρι. Αυτή θα είναι η 3η αγωνιστική περίοδος που θα τον βρει στην Νεάπολη, μετρώντας συνολικά μέχρι σήμερα 46 συμμετοχές.
Ο Διοικούσα Επιτροπή, με τον Παντελίδη οδηγό, δείχνει την επιθυμία της να ανανεώσει τον βασικό κορμό, με παίκτες που έδειξαν ως αγωνιστικές παρουσίες ότι μπορούν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.