Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Μόνο νίκη με Μύκονο

Published

on

Ο Ιωνικός με προπόνηση διάρκειας μιας ώρας στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου που θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος, στις 13: 00 για να διευκολυνθεί η επιστροφή της φιλοξενούμενης ομάδας στην Μύκονο το απόγευμα της Κυριακής.

 

Οι εμφανίσεις τους Ιωνικού στις τελευταίες αναμετρήσεις και κυρίως το γεγονός οτι παραμένει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές και αισιοδοξία για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος.

 

Η νίκη επί της Μυκόνου είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένους τεχνική ηγεσία και παίχτες γιαυτό και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Εχει καταστεί σαφές στους παίχτες από πλευράς του προπονητή της ομάδας Μάρκου Δήμου αλλά και διοικητικών παραγόντων οτι όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ντέρμπι διότι όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης είναι δυσκολοκατάβλητες και παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό για το θετικό αποτέλεσμα. Από τον κανόνα αυτό δεν εξαιρείται η ομάδα της Μυκόνου που δίνει μάχη για την παραμονή της στη κατηγορία.

 

Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι ( γήπεδο Νεάπολης 13.00) συμπεριλήφθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές : Αδαμόπουλος, Μακρυωνίτης, Δημητρίου, Νικολακπουλος, Γρομητσάρης, Μπεκατώρος, Κορακάκης, Χρυσάφης, Πολυχρόνης, Παπασπύρος, Κατσαβριάς, Βασιλείου, Μπερνιδάκης, Μαρουκάκης, Καμβύσης, Καλλέργης, Σκλιοπίδης, Σιμιτσής και Μακρής.

 

Αποκλείστηκαν από την αποστολή οι τραυματίες Σταμπούλογλου, Μπουλούλης και Κουτσογιαννόπουλος ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο μακροχρόνια τραυματίας αμυντικός Τσακίρης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

Μετά από δυο μήνες περίπου οι φίλοι του Ιωνικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από τις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης και γιαυτό αναμένεται κοσμοσυρροή. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της η ομάδα της Νίκαιας ήταν στον αγώνα με τον ΑΟ Πεύκης στις 22 Δεκεμβρίου 2013.(2-2)

 

Πανευτυχής μπαμπάς έγινε ο άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Δήμου και γυμναστής της ομάδας Κώστας Παρθενίου καθώς απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Ιωνικός εύχεται στον Κώστα να είναι γερό και τυχερό το νεο μέλος της οικογένειας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply