Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός – Μύκονος 2-0

Published

on

Σε παιχνίδι παράσταση για ένα ρόλο ο Ιωνικός νίκησε τη Μύκονο 2-0 έχοντας δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο δεύτερο γύρο η οποία τον διατηρεί ισχυρό διεκδικτή της πρώτης θέσης.

 

Η ομάδα του Μάρκου Δήμου ήταν απόλυτα κυρίαρχη και παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής προηγήθηκε στο 17′ μετά από κόρνερ του Χρυσάφη από αριστερά και κεφαλιά του Μαρουκάκη στο δεύτερο δοκάρι.

Σε δύο από τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ο Γιάννης Χρυσάφης σημάδεψε τα δοκάρια της Μυκόνου.

Στο 34′ με απευθείας φάουλ εκτός περιοχής,και στην εκπνοή του ημιχρόνου με σουτ από την περιοχή και με τη φάση να συνεχίζεται , καθώς στην επαναφορά της μπάλας από το κάθετο δοκάρι του Παλιούρα ο Πολυχρόνης σε κενή εστία την έστειλε άουτ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μειώθηκε λόγω των πολλών διακοπών από φάουλ που προκάλεσαν εκνευρισμό ,ωστόσο και πάλι ο Ιωνικός δεν άφησε να του αμφισβητηθεί η καθολική υπεροχή. Η νίκη του επισφραγήσθηκε στο 83′ με ωραία ενέργεια και σουτ του Καλλέργη απο την περιοχή.

´Ενα λεπτό πριν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός της Μυκόνου Ζουγανέλης.

Πλήγμα για τον Ιωνικό η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις ο Μαρουκάκης καθώς ήταν η τέταρτη για τον επιθετικό των Νικαιωτών και θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατσαλένιο (Σάββατο 1η Μαρτίου)

 

Μάρκος Δήμος: “Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα στο μεγαλύτερο διάστημα,αλλά σε κάποιο σημείο χάθηκε η αυτοσυγκέντωση και όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ μεγάλωνε ο εκνευρισμός. Πήραμε τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε, βλέποντας την πορεία μας παιχνίδι με παιχνίδι και βελτιώνοντας τα λάθη μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος και κρύβει παγίδες γιαυτό χρειάζεται να βρισκόμαστε πάντα σε αγωνιστική εγρήγορση”

 

 

 

Ιωνικός:Αδαμόπουλος,Σκλιοπίδης(46Καμβύσης)Μπεκατώρος,Γρομητσάρης,Δημητρίου,Σιμιτσής,Βασιλείου(53’Κατςαβριάς)Πολυχρόνης,Μαρουκάκης,Χρυσάφης,(60’Παπαςπύρος)Καλλέργης.

 

 

ΑΟ Μυκόνου : (Αναστάσιος Γούλας)

Παλιούρας,Μύρτινας,Βαλαμούτης,Καρατζάς,Ζουγανέλης(82’αποβολή) Καρπαθάκης(79’Χύσας),Λαλαής,(56’Παππάς)Βλαχόπουλος,Καράς,Μπάτσι,(60’Κυπριτίδης)Γιογιός

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply