Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Νίκη πάση θυσία στους Τράχωνες

Published

on

Ένας ακόμα “τελικός” για τον Ιωνικό με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του ΑΟ Τραχώνων. Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Κισσαμικό προκάλεσε την απογοήτευση στις τάξεις του Ιωνικού ωστόσο οι ημέρες που ακολούθησαν διέλυσαν τα σύννεφα της απογοήτευσης καθώς η νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες θα ήταν επιβεβλημένη ακόμα και αν η ομάδα της Νίκαιας είχε νικήσει τον Κισσαμικό.

Έχει καταστεί σαφές, λοιπόν, στις τάξεις του Ιωνικού οτι μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η διαφορά των 6 βαθμών από την κορυφή και κυρίως το γεγονός οτι αντιμετωπίζουν στην έδρα της την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που με νίκη πανηγυρίζει σ´ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση του τίτλου καθιστούν την αποστολή του Ιωνικού πάρα πολύ δύσκολη. Οι αδυναμίες που εμφάνισε ο Ιωνικός στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του με τον Κισσαμικό και κυρίως το γεγονός οτι σ´ ένα καθοριστικής σημασίας εντός εδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη έχουν προβληματίσει την τεχνική ηγεσία που αναζητά λύσεις εν όψει του αγώνα με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

 

Ο προπονητής του Ιωνικού Κώστας Παρθενίου και οι συνεργάτες του έχοντας ξεπεράσει το σοκ της ισοπαλίας με τον Κισσαμικό έχουν ρίξει το βάρος της προσπάθειας τους στην αναπτέρωση του ηθικού των παιχτών και στην αποκατάσταση του κλίματος αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας.

 

” Και στον αγώνα με τους Τράχωνες θα επιδιώξουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του ονόματος του Ιωνικού. Με όλο το σεβασμό και την αναγνώριση οτι η αντίπαλος μας δίκαια βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητη θα παλέψουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα στον οποίο κρίνεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο τίτλος. Εχει καταστεί σαφές στα παιδιά οτι παιχνίδια, όπως αυτό, κρίνονται από το πάθος, την αποφασιστικότητα, τη δύναμη ψυχής και την προσήλωση τους στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Στο DNA αυτής της ομάδας είναι αποτυπωμένη μόνο η λέξη νίκη. Ελπίζω με την ένθερμη συμπαράσταση των οπαδών μας να πετύχουμε τη νίκη και σε αυτόν τον αγώνα” δήλωσε στο ” Ionikosfc ” o 35χρονος προπονητής του Ιωνικού.

Ο Νίκος Μπερνιδάκης που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Κισσαμικό δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα όπως και ο μακροχρόνια τραυματίας Γιάννης Τσακίρης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Παρθενίου που αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή και να ανακοινώσει την δεκαοχτάδα την ημέρα του αγώνα.

 

Ο Ιωνικός αναμένεται και σ´ αυτό το παιχνίδι να τύχει της ένθερμης υποστήριξης των οπαδών του.

 

Τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/4/2014 και ώρα 16.00 στο γηπεδο των Τραχώνων – Αλίμου ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζος απο το Κιλκίς με βοηθούς διαιτητές τους Τραντάφυλλο Ναλμπάντη και Χρήστο Πεντζερέτζη του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Δημήτριος Αραμπόπουλος ( Φθιώτιδας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply