Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός-ΠΟΑ 1-0

Published

on

Ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Ατσαλένιου στην αναμέτρηση για την  13η αγωνιστική του  5ου ομίλου της Γ Εθνικής. Το γκολ των Νικαιωτών ο Κουιρουκίδης στο 15ο λεπτό.

Η ομάδα της Νίκαιας ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να δείξει  ότι είναι αφεντικό  και τελικά στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι  το οποίο κέρδισε ο Κουιρουκίδης  όταν απο κεφαλιά του σε κόρνερ του Καλλέργη  η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο ρέφερι έδωσε  την εσχάτη των ποινών.

Ο Κουιρουκίδης εκτέλεσε  την εσχάτη των ποινών, ο Μανουσάκης απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ,η κόντρα του Σάμιου με αντίπαλο αμυντικό έφερε και πάλκι τη μπάλα στον Κουιρουκίδη που από κοντά πλάσαρε.

Ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας, δημιούργησε φάσεις  με Καλλέργη και Κουιρουκίδη, αλλά δεν μπόρεσε να  βρεί δίχτυα στις τελικές που  είχε.

Το πρώτο ημίχρονο  έληξε 1-0.

Και στην επανάληψη, ο Ιωνικός είχε κατοχή μπάλας ,αλλά  δεν μπόρεσε να βάλει άλλο γκολ , ο Ατσαλένιος  δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος  και κάπως έτσι μείναμε στο 1-0 και τη σπουδαία νίκη…

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Μανωλάς, Δημακάκος, Πογοσιάν(93 Καρυτινός), Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Ατματζίδης(82 Πλάκας), Κουϊρουκούδης, Καλλέργης(78 Ντάλλας), Σάμιος(79 Καρέλης)

Ατσαλένιος (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Πολιζάς, Σαμουηλίδης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Καρλίτο, Καμπόσος (65′ Καραγκιοζίδης), Καϊμακαμούδης