Connect with us

6ος Όμιλος

Ιωνικός-Προοδευτική (LIVE 0-0 στο 86′)

Published

on

Ώρα ντέρμπι στη Νίκαια αφού σήμερα υπάρχει το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική για την 12η αγωνιστική.

Αρκετός κόσμος έχει δώσει το παρών, με τους φίλους του Ιωνικού να δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες και να στηρίζουν τις προσπάθειες των παικτών.

Από το αντίπαλον δέος, στο γήπεδο βρίσκονται μέλη της διοίκησης από την Προοδευτική, με τις δυο πλευρές να περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει το ματς.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6′ Σουτ του Χατζησάββα η μπάλα άουτ

14′ Μεγάλη φάση για τον Ιωνικό. Φάουλ του Αλεξιου δοκάρι και κόρνερ.

Διακοπή στο ματς αφού κροτίδα έσκασε στην περιοχή του Μπαντίκου και ο Φαμπίνιο έπεσε κάτω.

20′ Πολύ δυνατό ματς στη Νεάπολη με τον Ιωνικό να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του και την Προοδευτική να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα.

Δυνατές μονομαχίες είναι το κύριο  χαρακτηριστικό.

23′ Κόρνερ Αλεξίου κεφαλιά Πλάκα ο Μπαντίκος σταθερά μπλοκάρει τη μπάλα

25′ Πρώτη φάση για την Προοδευτική. Μετά από φάουλ του Ντάλλα ο Φαμπίνιο έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πανω από τα δοκάρια του Κουρεπίνη.

27′ Φάουλ Καλαϊτζίδη η μπάλα περνάει άουτ.

35′ Μεγάλη φάση για τον Ιωνικό. Ο Χατζησάββας με τρομερή πάσα βρίσκει στον Πογοσιάν με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι

40′ Ο Φαμπίνιο με το κεφάλι βρίσκει τον Κανελλόπουλο με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

41′ Καλή στιγμή για την Προοδευτική με το σουτ του Μαρή να περνάει λίγο άουτ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48′ Ζητάει πέναλτι ο Ιωνικός, ομως ο διαιτητής, Τσαγκαράκης δείχνει κίτρινη για… θέατρο στον επιθετικό των γηπεδούχων, Όλα.

54′ Με δέκα παίκτες μένει η Προοδευτική λόγω αποβολής του Καλαϊτζίδη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο Νικολέτο.

55′ Σουτ Όλα η μπάλα βρίσκει στα σώματα και καταλήγει στον Μπαντίκο.

64′ Διακοπή στη Νεάπολη αφού δυο κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Τσαγκαράκη να διακόπτει το ματς και να ζητάει από τους παίκτες να εισέλθουν στα αποδυτήρια

Ξεκίνησε το ματς στη Νεαπολη

68′ Σουτ του Αλεξίου η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ

Αναλυτικά, οι ενδεκάδες:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης) Κουρεπίνης, Πλάκας (76′ Αφράτης), Δημακάκος, Παντελίδης (76′ λ.τρ. Χριστόπουλος), Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα, Χατζησάββας (86′ Παπαθανασίου), Νικολέτος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος) Μπαντίκος, Τσαραούσης (65′ Δηλαβέρης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Φαμπίνιο, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (80′ Νικολόπουλος), Κανελλόπουλος (57′ Ξυγκάκης), Βλάχος (85′ Χρήστου).