Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς και  στραμμένη την προσοχή στην ψυχολογική ανάταση των παιχτών συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ιωνικός για τον κυριακάτικο αγώνα εντός έδρας αγώνα του με τον ΑΟ Νέας Ιωνίας.
Οι διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες με τον Γιούχτα στην Νεάπολη και την Δόξα στο Βύρωνα σε συνδυασμό με την απώλεια της πρώτης θέσης έχουν διαταράξει το κλίμα ηρεμίας και αυτοπεποίθησης που επικρατούσε στις τάξεις των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών της ομάδας , γεγονός που απασχολεί τον προπονητή  της ομάδας Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του αλλά και τους διοικητικούς παράγοντες οι οποίοι έχουν ρίξει το βάρος στην προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού των ποδοσφαιρστών και του κλίματος εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας.
Ο Γιάννης Χρυσάφης που απουσίασε λόγω τραυματισμού από  τους δύο προηγούμενους αγώνες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας για να ξεπεράσει το πρόβλημα του  και να δώσει το “παρών” στον κυριακάτικο εντός εδρας αγώνα με τον ΑΟ Ν.Ιωνίας.
“Παρών” το οποίο δεν θα δώσει ο αμυντικός μέσος Παναγιώτης Σημιτσής ο οποίος τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα στο Βύρωνα,  και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης .
Όπως δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια τραυματίες Τσακίρης, Μπουλούλης, Κουτσογαιννόπουλος και Μακρυωνίτης οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο Νέας Ιωνίας αντιμετωπίζεται  ως κομβικής σημασίας απο την Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της ομάδας αλλά και τον κόσμο του Ιωνικού που αναμένεται να δώσει για μια ακόμα φορά βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.
Τον αγώνα ορίστηκαν να διαιτητεύσουν ο  Δημήτριος Γιαννόπουλος ( διαιτητής Μεσσηνίας) με βοηθούς τους  Γεώργιο Κρετσίμο ( Δυτικής Αττικής ) και Κωνσταντίνο Οικονόμου ( Δυτικής Αττικής ). Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φλωράκης ( Φωκίδας )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply