Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Στο φουλ οι μηχανές

Published

on

Με προπόνηση διάρκειας ενενήντα λεπτών στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Ασπορπύργου , ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

 

Με εξαίρεση τους τραυματίες Γιάννη Τσακίρη και Βασίλη Σαντριά που δεν μετέχουν στις προπονήσεις, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Μάρκου Δήμου ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα 19 ποδοσφαιριστές.

 

Πρόκειται για τους: Κατσαβριά, Καλλέργη, Βουτσιώτη, Βασιλείου, Μπερνιδάκη, Μαρουκάκη, Αδαμόπουλο, Μπαμπανιώτη, Ατματσίδη, Σκλιοπίδη, Μπεκατώρο,Σταμπούλογλου,Γρομητσάρη, Μακρή, Παπασπύρο, Κορακάκη, Χρυσάφη,Σιμιτσή και Πολυχρόνη.

 

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ο Μάρκος Δήμος έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής με στόχο το τελείωμα των φάσεων ενώ δούλεψε πολύ και τα στημένα. Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε οτι αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνουν στον αυριανό κεκλεισμένων των θυρών αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο η ήττα μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας που είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος.

 

Διάχυτη είναι η άποψη στις τάξεις των παιχτών οτι η ομάδα θα πρέπει στους 15 αγώνες του δεύτερου γύρου να πετύχει το απόλυτο των νικών. Γι αυτό και είναι αποφασισμένοι σε όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός έδρας να κηνυγούν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη. Οι ισοπαλίες σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και με υποδεέστερους αντιπάλους στη διάρκεια του πρώτου γύρου έχουν στοιχίσει στην ομάδα και την έχουν οδηγήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά 4 βαθμών απο την κορυφή.

 

Ο Ιωνικός εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και συνεπώς για πρώτη φορά φέτος δεν θα έχει την συμπαράσταση του δωδέκατου παίχτη της ομάδας που είναι οι οπαδοί του. Με βάση τον κανονισμό, τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν 20 άτομα από κάθε ομάδα με κατάσταση που θα συμπληρωθεί από τις ομάδες και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply