Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός: Συμφωνία με Ιωσήπου

Published

on

Έναν από τους ικανότερους τερματοφύλακες που τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κηφισιάς ενέταξε στο δυναμικό του ο ιστορικός Ιωνικός. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοικούσας Επιτροπής, η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Σταύρο Ιωσήπου. Ο 25χρονος πορτιέρο που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για α’ εξάμηνο στο Ηράκλειο πριν μετακομίσει στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής για λογαριασμό του Αστέρα Βάρης, απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το… αστέρι στο στήθος.

O Ιωσήπου εκτός από τον Αστέρα και το Ηράκλειο, έχει αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία σε Κορωπί (Δ’ Εθνική) Ολυμπιακό Λαυρίου (Δ’ Εθνική), Κηφισιά (Δ’ Εθνική και Γ’ Εθνικη) αλλά και στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με τη φανέλα της Τουρνού Σέβεριν.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του πρόκειται για έναν σταθερό τερματοφύλακα με ώριμη ποδοσφαιρική σκέψη που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται το πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής, έχοντας στη πλάτη του αρκετές γεμάτες σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Σταύρου Ιωσήπου. Ο ταλαντούχος πορτιέρο αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στο Ηράκλειο, ενώ έχει φορέσει επί σειρά ετών την φανέλα της Κηφισιάς και για ένα εξάμηνο της Ρουμάνικης Τούρνου Σέβεριν.