Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Τα… λόγια τους αέρας κοπανιστός

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Τσιριγώτη αναφέρει τα εξης: “Η οικογένεια Τσιριγώτη – μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης- θα ήθελε να εκφράσει κάποια παράπονα-απορίες και να κάνει γνωστά κάποια πράγματα που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μπουν στη θέση τους.

Πρώτα από όλα και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει κάποιες ημέρες από το παιχνίδι με την Προοδευτική, ακόμα δεν έχουν γίνει πράξη τα λόγια του κου Καλαμάκη- του οποίου υποτίθεται ότι ο λόγος είναι….. «συμβόλαιο» – πως θα υπάρξει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία του Ιωνικού που μας υποσχέθηκε φεύγοντας από το γήπεδο. Λόγια που τελικά αποδεικνύονται αέρας κοπανιστός.

Μία φιλοξενία που και οι ΙΔΙΟΙ- ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ- παραδέχτηκαν ότι ήταν ΑΨΟΓΗ. Τους δώσαμε λουλούδια σε ένδειξη καλής θέλησης ,έκαναν ζέσταμα εκεί που ήθελαν εκείνοι, στο τέλος τους ταϊσαμε κιόλας. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν .

Και επειδή υπάρχουν πράγματα που κάποιοι δεν γνωρίζουν, ίσως, αλλά και επειδή η σιωπή και το χαμηλό προφίλ δεν είναι πάντα σωστό, αξίζει να αναφέρουμε την σημαντική συμβολή της οικογένειας Τσιριγώτη, οικονομικά και υλικά, τόσο στις διοικήσεις Τζιέρη-Δρακωνάκη –Κατσαρού όσο και σε φίλους – οπαδούς της Προοδευτικής οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ μεγάλες και δύσκολες προσωπικές καταστάσεις και εμείς ήμασταν εκεί”.