Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ι. Ρήγα: “Να επιστρέψει ο Βύζας εκεί που αξίζει”

Published

on

Ένα νέο, ισχυρό και άκρως ανανεωμένο ΔΣ ανέδειξε χθες ο Βύζας Μεγάρων, όπου στη νέα διοίκηση μετέχουν πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την ομάδα.
Όπως γράψαμε, Πρόεδρος ανέλαβε για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του συλλόγου, μια γυναίκα, η κα. Ιωάννα Ρήγα, η οποία είναι ενεργό μέλος της πόλης από διάφορα πόστα αρκετά χρόνια, έχει υπάρξει η ίδια αθλήτρια και στηρίχθηκε από την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου.

Η νέα Πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων μίλησε stoplekto.gr και είπε στις πρώτες της δηλώσεις:

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που προτάθηκα και ψηφίστηκα Πρόεδρος από το ΔΣ μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως ο Βύζας Μεγάρων. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετάσχω σε ένα τόσο δυνατό διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από τρεις σημαντικούς πρώην προέδρους της ομάδας, τον κ. Τάσο Σάλτα, τον κ. Γιάννη Διπλάρα και τον κ. Κώστα Παπαφράγκο, από παλαίμαχους ποδοσφαριστές της ομάδας και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης των Μεγάρων. Η ομάδα του Βύζαντα είναι ιδέα και πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ιδέα ζωντανή και να τη φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται”.

Ένα επίσης από τα σημαντικά πρόσωπα της διοίκησης αποτελεί ο Αντιπρόεδρος Τάσος Σάλτας, ένας άνθρωπος που και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου. Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, τόνισε τα εξής:

“Είναι μια αλλαγή σελίδας για τον Βύζαντα, μια ουσιαστική αλλαγή, καθώς επιλέξαμε ένα πρόσωπο το οποίο εμπιστευόμαστε, την κυρία Ρήγα και που θα δείτε ότι θα συνεισφέρει αρκετά σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Κατεβήκαμε 20 υποψήφιοι με σκοπό να φτιάξουμε ένα ισχυρό σχήμα που θα βοηθήσει το σύλλογο να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο και να προσανατολιστεί ποδοσφαιρικά με τη γνώση που έχουμε από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ο Βύζας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνουμε, πρωταθλητισμό, εκμεταλλευόμενοι πάντα και τις ακαδημίες μας, που σκοπεύουμε να τις βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο”.

Σε σύντομο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και το νέο τεχνικό επιτελείο και να ξεκινήσει επίσημα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.