Connect with us

3ος Όμιλος

Κάλεσμα από Αμαλιάδα

Published

on

«Σούπερ φιλικό την Κυριακή στην Αμαλιάδα! Ο Αστέρας υποδέχεται την ΠΑΕ Τρίκαλα. Είναι η έναρξη στον δεύτερο και σημαντικότερο κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που κάνει ο Αστέρας την Κυριακή αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα, και στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο ματς που συγκεντρώνει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον! Ένα ματς με πολύ έντονο το… άρωμα της Football League!

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αστέρας καλεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά κι όλης της ποδοσφαιρικής Ηλείας για να παρευρεθεί. Και με τον κόσμο της ομάδας που έχει ήδη αρχίσει να “ξεδιπλώνει” το μεγάλο ενδιαφέρον του, να είναι έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς κατακλύζοντας την Κυριακή το γήπεδο με την παρουσία του!

Την Κυριακή “όλοι οι δρόμοι” οδηγούν στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Άλλωστε, αυτή η πολύ μεγάλη προσπάθεια που ήδη γίνεται στον φετινό Αστέρα πρέπει να ενισχυθεί από όλους! Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, κι όπως χρειάζεται να ξαναγίνει και τώρα. Για να μπορέσει να συνεχιστεί αυτή η πολύ μεγάλη πορεία προς τις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες, που έχει πλέον ξεκινήσει στην Αμαλιάδα για τον Αστέρα.

  • Από τη μια, ο πολύ ενισχυμένος μεταγραφικά Αστέρας Αμαλιάδας στο πρώτο ματς με τον νέο τεχνικό Τίμο Καβακά στον πάγκο, θα τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Με τη νέα πολύ φιλόδοξη ομάδα που δημιουργείται και που αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για σπουδαίες επιτυχίες! Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας, μια ομάδα Γ’ Εθνικής, η οποία ήδη διαθέτει σημαντικούς παίκτες ανώτερων κατηγοριών, παίκτες οι οποίοι άνετα θα μπορούσαν να καλύψουν το ρόστερ ομάδων που διεκδικούν άνοδο στη Σούπερ Λίγκ, κι ακόμα και να αγωνιστούν εκεί και σήμερα εκεί! Είναι μάλιστα πολύ πιθανό στο κυριακάτικο δυνατό ματς να αγωνιστεί και κάποιος νέος παίκτης, με πολύ σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία αξίας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μεταγραφής στην ομάδα.

  • Από την άλλη, ο Α.Ο. Τρίκαλα, με τεχνικό τον γνώριμο στην Ηλεία (και αγαπητό) Σωτήρη Αντωνίου, πιο προχωρημένος στην προετοιμασία θα δώσει συνολικά το 7ο φιλικό παιχνίδι του μέσα σε αυτήν ως τώρα. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα επικράτησε με 2-1 επί της ΑΕ Λάρισα, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ομάδα με πολλά και σημαντικά νέα πρόσωπα που απέκτησε στις μεταγραφές. Μεταξύ άλλων, τους γνωστούς Ηλείους παίκτες Δημήτρη Κοτσώνη και Γιώργο Μπουντόπουλο».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply