Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κάλεσμα από Ηλιούπολη για το ματς με τους Τράχωνες

Published

on

Συνέχεια στην μέχρι τώρα καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Ά Αθηνών (1ος όμιλος), θέλει να δώσει η Ηλιούπολη το Σάββατο (27/10) στον εκτός έδρας αγώνα με τους γειτονικούς Τράχωνες.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη διανύουν περίοδο φόρμας, γεγονός που φάνηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε, με τον Άρη Πετρούπολης, τον οποίο συνέτριψαν με 5-1, αλλά και στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, όπου έχασαν με 1-0 στις καθυστερήσεις.
Αυτή την πολύ καλή τους αγωνιστική κατάσταση θέλουν να δείξουν και με τους Τράχωνες, προκειμένου να πλησιάσουν και άλλο την κορυφή και γιατί όχι να βρεθούν και πάλι σε αυτήν.
Στην προσπάθειά τους αυτή οι παίκτες του «Ήλιου» θα έχουν και τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν βρίσκονται κοντά στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Το ΔΣ του Γυμναστικού συλλόγου Ηλιούπολης εύχεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Δημήτρη Κατσαμπάνη και Δημήτρη Σαμπάνη χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή.